Malkekoaften i Bredebro

Malkekoaften i Bredebro

Landbrugsrådgivning Syd, Sønderjysk Familielandbrug, Landbo ungdom og LRS Kvægudvalg byder velkommen til malkekoaften d. 6. juni i Bredebro.

Kom med til malkekoaften d. 6. juni i Bredebro ved Brian Brodersen, og få en rundvisning hvor du bl.a. kan blive klogere på Brians arbejde med solsikker, som han prøver at dyrke i år. Brian bliver gjort selskab af Landbrugsrådgivning Syds planteavlskonsulent Søren Wind, der vil komme ind på hvad man skal være opmærksom på, når der arbejdes med bl.a. Ærter, roer, majs og en atypisk afgrøde som solsikke.


Derudover kan du se frem til at hører mere om fodring med roer og kolbemajs, når Ole Van Den Heuvel fra Syddansk Kvæg holder et spændende indlæg. Ole vil også komme omkring hvordan hjemmedyrkede solsikker kan anvendes som fodermiddel til malkekvæg samt fortælle om Arlas bæredygtighedspoint og den næste overgangsordning i lov om hold af kvæg.


Så kunne du tænke dig at besøge en bedrift fyldt med spændende igangværende initiativer, så tilmelding ganske gratis i forumaren herunder.


Vi glæder os til at se dig, d. 6. juni kl. 19.30 i Bredebro

Dato:   6. juni 2023

Tid:      Kl. 19:30

Sted:    Harresvej 30, 6261 Bredebro

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformularen herunder. Sidste tilmeldingsfrist er d. 5. juni.

Tilmelding til arrangementet

Når du indsender formularen, accepterer du vores samhandelsbetingelser.