Hvededag på Ultang 2020 er aflyst

Arrangørerne af Hvededagen er desværre indtil videre nødt til at aflyse begivenheden pga. Covid19. Forsøgsarbejdet kan følges på Facebook.
Hvededag på Ultang 2020 er aflyst

- Hvededag 2020 var planlagt til at skulle løbe af stablen mandag 22. juni på Ultang ved Haderslev. Det er desværre ikke muligt at gennemføre arrangementet som planlagt pga. situationen med Covid19, og derfor har vi valgt at aflyse arrangementet i den form, det plejer af have, fortæller Finn Olsen, teamchef i Planteavl, SLF.

Følg forsøgene på Facebook

Forsøgsarbejdet kører selvfølgelig videre, og det vil være muligt at følge med i udviklingen i marken på vores Facebook-side Hvededag, hvor forsøgsfolkene jævnligt vil lægge billeder og kommentarer ud.

Holdes muligvis i ny form

Hvededagen kan muligvis blive holdt i en ny version i form af mindre guidede rundvisninger:

- Efter 10. maj, når vi ved mere om, hvordan reglerne bliver i forhold til forsamlinger, vil vi tage stilling til, om vi kan lave nogle mindre guidede rundvisninger på forsøgsarealerne på Ultang. Det vil i så fald blive med tilmelding, men det melder vi mere ud om senere, siger Finn Olsen.

Fakta om Hvededagen

Hvededag bliver normalt holdt hvert andet år i forsøgsmarkerne på Ultang på Haderslev Næs.

Arrangørerne er Forsøgsenhed 10, der består af LRS (Landbrugsrådgivning Syd), KHL (Kolding Herreds Landbrugsforening) og SLF (Sønderjysk Landboforening).

Deltagerantallet har tidligere været på ca. 650 personer.

Yderligere oplysninger:
Teamchef i Planteavl, SLF, Finn Olsen, mobil 23214190