To ledige stillinger hos LRS

To ledige stillinger hos LRS

Advokatsekretær søges til Varde

Landbrugsrådgivning Syd søger en advokatsekretær på fuldtid eller deltid til at håndtere sagsbehandlingen, når vores kunder køber og sælger ejendomme.

Du bliver en del af vores team inden for jura og ejendomme med 7 medarbejdere i hhv. Varde, Løgumkloster og på Fyn. 

Din primære opgave bliver sagsbehandling af ejendomshandler, herunder køb og salg af ejendomme, gennemførsel af handler m.v. Opgaverne udføres i samarbejde med vores rådgivere inden for jura, skat, økonomi og planteavl. Derudover omfatter arbejdet en mindre portefølje af inkassosager og dødsboer.

Hos Landbrugsrådgivning Syd er omgangstonen uformel, og medarbejderne er med på råd ift. beslutninger og udvikling. Du har selv mulighed for at påvirke og planlægge din arbejdsdag. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt ekstra feriedage, betalt frokostpause, flekstid og hjemmearbejdsdage.

Se stillingsopslaget her

Erfaren planteavlskonsulent søges til Ry

- Brænder du for Planteavl og tæt kundekontakt? Eller kender du en, der gør?

Landbrugsrådgivning Syd søger en planteavlskonsulent - gerne med erfaring – til vores team af planteavlsrådgivere. Stillingen er opslået med udgangspunkt fra vores kontor i Ry, hvortil der er tilknyttet en kundeportefølje.

Vi tilbyder et fuldtidsjob med ansvar, masser af spændende udfordringer og gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Hos Landbrugsrådgivning Syd er medarbejderne med på råd i forhold til beslutninger og udvikling. Der er mulighed for flekstid og hjemmearbejdsdage, så du har mulighed for selv at påvirke og planlægge din arbejdsdag.

Se stillingsopslaget her.