Tre 40 års jubilarer på én dag

Den 1. august hejser vi flaget og fejrer hele tre 40 års jubilarer på samme tid.
Tre 40 års jubilarer på én dag

De tre jubilarer på hhv. 58, 58 og 59 år startede alle karrieren i rådgivningsvirksomheden som ganske unge tilbage i 1980.

Gerda Nicolaisen, Løgumkloster

Revisorassistent Gerda Nicolaisen er ansat hos Landbrugsrådgivning Syd i Løgumkloster. Hun startede som regnskabselev og blev herefter fastansat som revisorassistent i den gruppe, som hun stadig er tilknyttet her 40 år efter. Nogle af kunderne har fulgt Gerda gennem alle årene. Privat er Gerda opvokset på en gård og er i dag gift med Arne, som er landmand. De bor på Østermarken ved Løgumkloster og har to voksne børn. Gerda er hurtig i vendingen, ærekær og et konkurrencemenneske. I sin fritid er hun en aktiv løber.

Henning Pedersen, Løgumkloster

Revisor Henning Pedersen er også ansat på kontoret i Løgumkloster. Han startede som regnskabselev, blev herefter fastansat revisorassistent og dernæst revisor samt gruppeleder. Henning rådgiver både fuldtids- og deltidslandmænd samt selvstændige i andre erhverv. Han har oplært mange elever igennem tiderne og får endnu en i gruppen i august. Privat bor Henning i Løgumkloster, er ivrig jæger og gift med Gitte. Sammen har de tre voksne børn.

Anette Hansen, Svendborg

Regnskabsassistent Anette Hansen er ansat hos Landbrugsrådgivning Syd i Svendborg. Hun startede i lære som regnskabsassistent ved Langelands Husmandsforening i Rudkøbing og fulgte i 2001 med til kontoret i Svendborg. Hun varetager bogføring, momsopgørelser samt regnskabsopgørelser og er i øvrigt kontorets ekspert i regnskabssystemet ø90. Anette tager positivt imod nye udfordringer og går til opgaverne med gåpåmod og en positiv indstilling. Hun er meget vellidt af både kunder og kolleger. Privat bor Anette i Skrøbelev med sin mand Frede. Sammen har de to voksne børn.

Mangfoldig medarbejderstab

Landbrugsrådgivning Syd beskæftiger godt 100 medarbejdere fordelt på seks kontorer. Virksomhedens formand Antoni Stenger er stolt af den store mangfoldighed blandt medarbejderne, der både omfatter unge talenter samt folk med flere årtiers erfaring.

- Den solide arbejdskraft er en af vores styrker. Når man har været på samme arbejdsplads længe, har man et stærkt ejerskab, både til virksomheden og til Familielandbruget, som er foreningen bag Landbrugsrådgivning Syd, fortæller Antoni Stenger. Herfra skal lyde både stort tillykke og mange tak til de tre jubilarer for deres mangeårige indsats, siger Antoni.

De tre jubilarer er indstillet til at modtage Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedaljer. Jubilæerne fejres individuelt med hhv. intern sammenkomst og receptioner efter medarbejdernes eget ønske.