3. generations Teknolog - med Professionsbachelor inden for Jordbrugsvirksomhed

3. generations Teknolog - med Professionsbachelor inden for Jordbrugsvirksomhed

3. generations Teknolog - med Professionsbachelor inden for Jordbrugsvirksomhed

Kasper Rise Høegh er manden bag denne titel, og vi er stolte af at have ham med under Landbrugsrådgivning Syds fane. Han har arbejdet hos os siden han fik sin bachelor i 2013.

Kaspers arbejdsområder er meget brede og spænder over rådgivning inden for både konventionelt landbrug og økologi. Han har i dag en kundefordeling på ca. 50/50 af hver. Økologien finder han meget spændende, da den stiller flere krav til håndværk og nogle gange også faglighed. Men det betyder ikke, at det konventionelle landbrug nedgøres på nogen måde. Kasper gør en stor indsats for at møde alle kunder lige og tage udgangspunkt i den enkelte kundes situation. Uanset om du har 2 ha eller 1000 ha, er økolog, hobbylandmand eller en passioneret kvægmand, gør det ingen forskel for ham – det er den enkelte case, der driver ham.

Kasper er lidt af en nørd og kan godt lide at fordybe sig i specielle ting, afgrøder og behandlingsmetoder. Måske er det derfor, hans arbejdsområder er så brede, og nok er de brede, men nørderiet gør også, at han har dybden med sig i sin faglighed.

Skal der laves et "Naturtjek," møder Kasper gerne op til en vurdering og snak omkring kundens muligheder med lige netop deres projekt. Det kunne sagtens være inden for et traditionelt landbrug eller en økologisk bedrift, men også inden for de små nicher af hobbylandbrug.

Som person er Kasper en kompetent, rar og omgængelig kollega. Han er familiefar og forsøger også at finde tid til Hjemmeværnet, hvor han i mange år har brugt meget af sin fritid med opgaver lige fra delingsfører, forsyningsmand til IT-befalingsmand.

Kasper Rise Høeghs portefølje består af traditionelt konsulentarbejde inden for landbrug og økologi, men også naturejendomme med eller uden afgræsning, kvæg- og hesteejendomme, naturprojekter med skov, naturpleje og afgræsning – med pleje af græstilsagn. Det er nok lige her, i dette hjørne af hans fagligheder, vi finder hans største passion, og kunderne findes fra øst til vest.

Inden for natur er Kasper med i en erfagruppe hos Seges.