Familielandbruget

Vi sætter familien i centrum

Landbrug forening for alle på landet

Fyns Familielandbrug er en frivillig lokal landbrug forening under Familielandbruget, som er en del af Danmarks stærkeste landbrugsorganisation, Landbrug & Fødevarer.

Vi arbejder aktivt for at bevare så mange bæredygtige landbrug som muligt. Hos Familielandbruget er der plads til alle - både store og små. Alle landmænd kan blive aktive medlemmer, uanset om de driver fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller fritidslandbrug. Her kan du se mere om medlemskaber og kontingenter samt de mange medlemsfordele.

Rådgivning

I samarbejde med Sønderjysk FamilielandbrugFamilielandbruget LRS - Vejle og Familielandbruget Sydvest har vi dannet rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd. Her er vi godt 100 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, inden for alt fra planteavl, økologi og husdyr til jura og økonomi. Vi har 6 kontorer  placeret i Varde, Vejle, Ry, Løgumkloster, Odense og Svendborg.

Hvem Fyns Familielandbrug er

For vores medlemmer vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt, at blive medlem og ikke mindst vide hvad du får for dine medlemskroner. Vi har derfor lavet en brochure du kan se her - Brochure. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte formand Henrik Bertelsen eller næstformand Tommy Dideriksen.