Fyns Familielandbrug - her er også plads til dig

Fyns Familielandbrug - her er også plads til dig

Frivillig forening for alle på landet

Fyns Familielandbrug er en frivillig forening. Vi er en lokal forening under den landsdækkende forening Familielandbruget, som er en del af Danmarks stærkeste landbrugsorganisation, Landbrug & Fødevarer.

Bestyrelse og vedtægter

Medlemmerne vælger bestyrelsen på den årlige generalforsamling. Her kan du se den aktuelle bestyrelse

Foreningens vedtægter finder du her.

Foreningens arbejde og opgaver

De folkevalgte medlemmer af bestyrelsen arbejder aktivt på at forene politik og landbrug, og på at forbedre forholdene for at drive landbrug.

Vi koordinerer og planlægger de faglige opgaver og formidler et oplysningsarbejde inden for det erhvervspolitiske, faglige, økonomiske, sociale og kulturelle område.

Vi holder øje med nye politiske tiltag og kæmper for landbruget, som ikke kun skal overleve, men leve.

Medlemskab

Hos Familielandbruget er der plads til alle - både store og små.

Alle landmænd kan blive aktive medlemmer, uanset om de driver fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller hobbylandbrug. Vi tilbyder også passive medlemskaber.

Her kan du se mere om medlemskaber og kontingenter samt de mange medlemsfordele.

Rådgivning

I samarbejde med Sønderjysk Familielandbrug, Familielandbruget LRS - Vejle og Familielandbruget Sydvest har vi dannet rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd. Her står godt 100 medarbejdere klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning inden for alt fra planteavl, økologi og husdyr, til jura og økonomi, via de seks kontorer i hhv. Varde, Vejle, Ry, Løgumkloster, Odense og Svendborg. 

Konsulenterne har fokus på DIN bedrift og DINE drømme.