Familielandbruget

Vi sætter familien i centrum

Landbrug forening for alle på landet

Fyns Familielandbrug er en landbrug forening på Fyn. Vi er en lokal forening under den landsdækkende forening Familielandbruget, som er en del af Danmarks stærkeste landbrugsorganisation, Landbrug & Fødevarer.

Bestyrelse og vedtægter

Medlemmerne i foreningen vælger bestyrelsen på den årlige generalforsamling i foråret. Foreningens vedtægter finder du her: Vedtægter

Foreningens arbejde og opgaver

De folkevalgte medlemmer af bestyrelsen arbejder aktivt på at forene politik og landbrug. Vi arbejder på at forbedre forholdene for at drive landbrug i Danmark. Vi koordinerer og planlægger de faglige opgaver og formidler et oplysningsarbejde inden for det erhvervspolitiske, faglige, økonomiske, sociale og kulturelle område. Vi holder øje med nye politiske tiltag og kæmper for landbruget og din bedrift.

Medlemskab

Hos Fyns Familielandbrug er der plads til alle - både store og små. Alle landmænd kan blive aktive medlemmer, uanset om du driver fuldtidslandbrug, deltidslandbrug eller fritidslandbrug. Vi tilbyder også passive medlemskaber. Her kan du se mere om medlemskaber og kontingenter.

Rådgivning

I samarbejde med Sønderjysk FamilielandbrugFamilielandbruget LRS - Vejle og Familielandbruget Sydvest har vi dannet rådgivningsvirksomheden Landbrugsrådgivning Syd. Her står godt 100 medarbejdere klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning inden for alt fra planteavl, økologi og husdyr, til jura og økonomi, via de 6 kontorer i Varde, Vejle, Ry, Løgumkloster, Odense og Svendborg.